Diensten

Bert Westra Bouw B.V. is gespecialiseerd in verbouw, onderhoud en renovatie van bedrijfspanden. Zowel modern en nieuwbouw alsmede monumentaal.

Bij ons kunt u terecht voor alle bouwkundige werkzaamheden. Variërend van het plaatsen van nieuwe scheidingswanden, plafonds, vloeren, kozijnen en deuren tot het verzorgen van schilderwerk, loodgieterswerk en elektrotechnische werkzaamheden. Wij kunnen u voorzien binnen het gehele proces.

Dit alles in goed overleg. Met inachtneming van gestelde normen en eisen betreffende onder andere geluiddemping en brandwerendheid. Vanzelfsprekend staan hierbij de esthetische aspecten en de praktische bruikbaarheid bij de inrichting van uw bedrijfsruimte hoog in het vaandel.

Vanuit de werkplaats in Heemskerk werkt Bert Westra Bouw B.V. voornamelijk in en rond Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Leiden en Utrecht. Maar ook buiten deze regio kunnen wij leveren.

Vragen of advies over uw nieuwe project? Neem gerust contact op.

Over ons

Al sinds oktober 1999 is bouwbedrijf Bert Westra Bouw B.V. een begrip in Heemskerk (Noord-Holland) en omstreken. Wij werken uitsluitend met ervaren en gedreven vaklieden en aannemers.

Bij ons vindt u ruime vaardigheid op het gebied van utiliteitsbouw, renovatie en verbouw. De meer dan 20 jaar ervaring die oprichter Bert Westra heeft opgedaan in tal van omvangrijke alsook de bescheidener bouwprojecten, garandeert dat wij u topkwaliteit leveren.

Partners

Indien wenselijk, werken wij samen met gespecialiseerde aannemers zoals stucadoors, metselaars, schilders en technisch specialisten. Bij laatstgenoemde kunt u denken aan onder meer elektriciens en cv-installateurs. De veiligheid binnen uw bedrijf en continuïteit van uw werkzaamheden staan bovenal voorop.

Wij maken gebruik van de beste leveranciers, die in een breed pakket aan bouwmaterialen kunnen voorzien. Dit om rekening te houden met uw wensen ten aanzien van de prijs- en kwaliteitverhouding van het te leveren resultaat. Een goed advies op maat verstrekken wij u graag.